Darujmo djeci kazalište

Dječji vrtić "Sesvete" uključio se u projekt "Darujmo djeci kazalište" kojim se skupljaju sredstva za školovanje pasa vodiča. Povodom toga,dramska skupina odgojitelja našeg vrtića pripremila je predstavu "Zagrebačka avantura" koju su izvele 5.5.2018.  u Centru za kulturu Trešnjevka. Predstava je nastala prema istoimenoj slikovnici Brankice Blažević, autorice koja je s velikom radošću prihvatila ideju da uprizorimo ovu lijepu priču.
Skupina šumskih životinja traži gdje će se nastaniti, a kroz njihovo putovanje spominju se neka od najljepših zagrebačkih prirodnih i povijesnih obilježja na kojima počiva nastanak našeg Zagreba.
Dramska družina i glazbena skupina DV Sesvete udruživši svoje potencijale oživjeli su ovu priču kako bi ona i na ovaj način doprla do najmlađih.
U realizaciji predstave sudjelovali su:
Glazbena skupina ” Leptirići ”, odgojitelj – mentor Leona Nekret Katić
Dramska družina DV Sesvete, odgojitelji: Sanja Horvatić, Andrea Knežević, Dubravka Šačić, Katarina Obućina, Natalija Malić, Martina Hlišć, Marija Srakec


Zahvaljujemo svima koji su se uključili u ovaj humanitarni projekt i kupnjom ulaznica kod svojih odgojiteljica podržali ovu hvalevrijednu akciju.


  
 

Ispiši stranicu