NOVO VAŽNO! Otkazivanje roditeljskog sastanka za novoupisanu djecu i početak nove pedagoške godine


Poštovani roditelji novoupisane djece,

obavještavamo vas da se predviđeni roditeljski sastanak za novoupisanu djecu 31.8.2020. otkazuje sukladno novim uputama HZJZ.
Naknadno ćemo vas telefonski obavijestiti o početku polaska u vrtić te tijeku prilagodbe.
Prema navedenim epidemiološkim uputama, prvog dana polaska u vrtić bit će omogućen zajednički boravak u odgojnoj skupini djeteta i jednog roditelja (uz obvezno nošenje maske, donošenje čistih papuča za dijete i roditelja i dezinfekcije ruku roditelja pri ulasku u vrtić), prema prethodno dogovorenom vremenskom rasporedu o kojem ćete biti informirani osobno.

Napominjemo da je otvaranje zdravstvenog kartona i potpisivanje ugovora od strane oba roditelja /skrbnika uvjet da bi dijete krenulo s prilagodbom i postalo član skupine te vas podsjećamo da to učinite ako već niste.

S obzirom na epidemiološku situaciju, važno je pročitati nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID -19 vezano za rad  vrtića i škola HZJZ ( od 24.8.2020.god.).
Sukladno uputama odvijat će se odgojno-obrazovni rad vrtića.

Nova pedagoška godina 2020./2021. za svu djecu vrtića počinje u utorak 1.9.2020.  i odvijat će se u svim objektima vrtića.Odgojnu skupinu u koju je upisano vaše dijete prema GDPR broju možete vidjeti ovdje:
Novoupisana djeca-raspored po objektima i odgojnim skupinama
 

 


Ispiši stranicu